Change of plans

Va uppe me tuppen i morse! Eller ah vid 8 tiden, men de är fasiken tidigt!
Vi drog direkt in till "San Francisco town" där vi började me att åka längs kajen. Vi såg alla piererna å framför allt Fishermans Wharf som är känt i det området. Vi letade oss fram till Lombard St där San Franciscos kända krokväg går. OM den va krokig grabbar!! Tvärlutning å superkrokig!
Förövrigt är hela San Franciso en enda backe. Eller snarare sjutusen backar. Upp å ner går de. Facinerande att dom faktiskt byggt hus å även parkerar sina bilar i dessa berg å dalar...!

Vi avslutade vår San Fracisco-vistelse me att åka över Golden Gate Bridge. Tråkigt nog va de lite dimmigt, men vi såg ut till Alcatraz å över San Francisco. Riktigt läckert! Stannade till vid en viewpoint innan vi åkte vidare till hamnen i Marin County å käkade frukost på ett litet café.

De blev dock ändrade planer idag. Ist för att åka till Valencia å stanna där över natten för att gå på Six Flags i morrn så åkte vi en ca 7 timmars bilresa till Los Angeles från San Francisco. Nu är vi alltså tillbaka i Hermosa Beach. Skillnaden är att vi får en lite längre bilresa till Six Flags i morrn, men vi sparade in pengar på hotell för den här natten.

De gäller att använda huvudet.... som en ..mja kanske inte vis man men ngt i den stilen, ofta säger! ;)

Miss you all, take care
love Jessica


Ska försöka lägga upp bilder i morrn, om jag hinner efter Six Flags


Kommentarer
Postat av: Johan

det där behöver inte jag ta..... ;)

2010-08-27 @ 08:55:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0